WARUNG ASLI

WARUNG ASLI Heerlijke gerechten en specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 834 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Asli. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 18:54 Eten was heel lekker
28 jun 2022 om 19:59 Eten is heerlijk! Ik had een Gado gado en bara cha sieuw kip besteld. Enige minpunt is de wachttijd en ik mis lekkere drankje dawet.
23 jun 2022 om 8:01 Eten altijd goed alleen lange wachttijden
17 jun 2022 om 9:12 Eten was lekker. Grote minpunt is de leveringstijd. We hebben 2 uurtjes moeten wachten op ons eten.
11 jun 2022 om 21:22 Dit is op de slechte zaak die ik ooit in me leven heb geten 2 uur gewacht op me eten eten gekomen eindelijk 3x roti voor de prullebak egt waar BESTEL HIER NIET OF JE WIL JE PRULLEBAK ETEN GEVEN
10 jun 2022 om 22:28 Bezorger belde dat hij 20 min later was. Eten was niet te doen. Kipkerrie was smakeloos en waterige saus. Bara was vettig en keihard. Aardappels niet goed doorgekookt. Erg jammer, niet meer bestellen.
9 jun 2022 om 7:03 Het eten werd bezorgd op het aangegeven tijdstip. Heel goed ingepakt, niks lekte. Erg lekker allemaal!!
6 jun 2022 om 21:28 Te lang op het eten moeten wachten bijna 3 uur Gelukkig was het eten wel lekker
28 mei 2022 om 21:18 Eten was uitstekend, bezorger belde met excuses op dat er wat vertraging was. Voor ons geen probleem.
28 mei 2022 om 20:14 Eten heeft goed gesmaakt. Alleen de groente bij de saté was te zacht gekookt.
28 mei 2022 om 11:05 Rundvlees was niet te eten! Volgende dag buikpijn. Eerste ook meteen laatste keer.
27 mei 2022 om 19:53 1 item vergeten terwijl ik ervoor heb betaald. Een uur later geleverd.